Flyttlasset har gått vidare

Foto Enar Nordvik

I september flyttade kontoret från Gamla seminariet till Kanalskolan. Här håller vi på att bygga upp en kollektivverkstad och ateljéer. Verkstäderna är under uppbyggnad och ateljéerna är alla uthyrda och inflyttade i. Vi hoppas att verkstäderna blir klara att arbeta i inom en snar framtid. Vissa är dock klara och går att boka såsom kameran. foto och projektrummen redan idag.

Inflyttningen på Kanalskolan har blivit möjligt tack vare Skellefteå kommun, Region Västerbotten och Konstnärsnämnden/Strukturbidraget. Vilket är fantastiskt roligt att få förprojektera, bygga och påbörja en etablering av kollektivverkstad med ateljéer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s