Manifestet

I november förra året hade vi planerat en utbildningsdag för politiker och tjänstemän inom kommunen. Detta gjorde Skogen i samarbete med MAN – Museum Anna Nordlander. Dagen skulle handla om vikten av en plats för konstproduktion.

Som vi alla vet kom det en pandemi och utbildningsdagen fick skjutas upp. Vi tyckte det var otroligt synd eftersom det var ett gediget och spännande program. Därför beslöt vi att omvandla utbildningsdagens muntliga program till ett skriftligt Manifest i väntan på att vi får ses och utbildningsdagen går att genomföra.

Vi har arbetat hela våren och äntligen är det klart!

Här kan du läsa Manifestet digitalt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s