Föreläsning med Sebastian Dahlqvist 8 juni kl 14.00

Skogen har tillsammans med MAN (Museum Anna Nordlander) anordnat en föreläsning med Sebastian Dahlqvist:

Konstnärlig självorganisering och kulturpolitiska begär 
Under sin föreläsning diskuterar konstnären Sebastian Dahlqvist konstnärlig självorganisering, betydelsen av konstnärliga produktionsplatser, signalbyggnadspolitik och kulturpolitiska begär. Föreläsningen avslutas med ett gemensamt samtal utifrån aktuella kulturpolitiska frågor i Skellefteå/Västerbotten.

Intresserade är varm välkomna till en bra och inspirerande föreläsning!

Anmälan sker till kkvskogen@gmail.com senast 6 juni.

Sebastian Dahlqvist är konstnär, verksam i Stockholm och Malmö. Hans praktik har även tydliga curatoriella och pedagogiska dimensioner och inbegriper ofta olika samarbeten. De senaste åren har han initierat och drivit flera olika organisationer. Idag arbetar bland annat som nationell verksamhetsutvecklare inom Folkrörelsernas Konstfrämjande, konstnärlig ledare inom Konstfrämjandet Stockholm, curator inom Art Lab Gnesta och ordförande i Den kollektiva hjärnan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s